San Juan del Sur

Då ska vi se. Dominical var en trevlig (väldigt) liten by. Vi vandrade till ett litet vattenfall som var placerat i skogen och efter det åkte vi till en nationalpark som var en häftig syn under lågvattnet. Under högsäsongen kan man även få se Humpback whales när dem kommer in i viken för att ta det lugnt. Tyvärr hade dem redan gett sig av när vi var där. Efter tre nätter i Dominical åkte vi till San José där vi spenderade två nätter. Susanne tog flyget hem till Sverige och vi fortsatte sedan till San Juan del Sur i Nicaragua och här är vi fortfarande. Vi har varit här i snart en vecka och vi trivs gott. Vi har hittat oss ett lägenhetsrum där vi har kök (dock ingen spis), fint badrum, gaderober och matbord, allt till ett väldigt bra pris. Vi bor 50 meter från vattnet men vill man surfa får man åka shuttle till någon av de andra tre stränderna. Det brukar bli en lagom dagstur. Ikväll fyller ett av hostellen 2 år här i byn så det blir kalas för hela slanten. Vi har precis njutit av lite hemmalagade köttbullar och ska snart gå och handla de där 1 litersölen som man inte kan få nog av.
San Juan del Sur är en lagom liten by på stilla havskusten i södra Nicaragua. Här är ganska många backpackers (vi har redan hittat både svenskar och norrmän) en del som har bott här flera månader och andra som är på genomresa, men alla tycks stanna här lite längre än tänkt. Vi får väl se hur det blir för oss...
Bilder finns upplagda på min profil på facebook. Kommer bara bli någon enstaka här eftersom det tar lång tid att ladda upp.
Hoppas ni får lite snö där hemma snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0