.



Idag snorklade vi pa Punta Uva. Fantastiskt trevligt.
Ikvall ar det BBQ pa RockingJ's.

man kan inte kopa trad i detta land.

Efter sju timmars bussresa ar vi tillbaka i Puerto Viejo for flottbyggning och eftermiddagskaffe.
Vi ar ocksa valdigt glada for att dem har den moderna typen av AC pa detta internetstallet, och fantastiskt god paronjuice.

I overmorgon kommer resten av ganget, lagom till Ladiesnight pa Johnnys!

Kaffe kaffe kaffe, vi kan inte leva utan vart kaffe!





Piratlekar och partystader.

Nu befinner vi oss i Jaco, en lite store by pa Stillahavskusten. Den ar ocksa kand som Partystaden. Vi provade oss ut pa natten men var inte speciellt imponerade och konstaterade att vi trivs bast i dem sma byarna, dar allt ar rott, gult och gront och dar kaffet ar sa pass gott att det dricks i alla vader.

Imorgon tar vi bussen till Puerto Viejo och moter upp Martin, Jujje, Paulis och Carro for att ha nagra sista trevliga piratdagar tillammans.




ursakta att bliden ar sne, inga hogutvacklade datorer har inte.


update 2

Lat mig citera en riktigt hog livsnutare som underholl oss pa en busshallsplats pavag till Montezuma.
¨Two girls are waiting for the bus in Costa Rica, and the hippopotamus is a part of the team¨

Idag har vi varit ute pa en battur till Isla Tortuga. Efter att ha sett delfiner, snorklat, atit god mat, solat, blivit moonade bade med rumpa och brost av the fulla tjejer pa en yat, snorklat lite till och lite batakning i solen var vi tillbaka i Montezuma. Snart ska vi ga och ata sushi och titta pa Face off.

Bilder kommer inom kort.

PURA VIDA GRINGOS!

update!

En vecka i Santa Teresa har gatt och min nack-branna har precis lagt sig. Jag har aven lyckats branna harbotten, hofterna och skulderbladen. Sa skuggan har minst sagt blivit min basta van.
I overmorgon tar vi bussen i drygt en halvtimme till lilla byn Montezuma for att rida hast, se pa vattenfall och snorkla med skoldpaddor.
Pa vagen till Costa Rica satt jag och Nina och spanade lite over hur manga har som kommer tro att vi ar syskon. Och i forgar fick vi var forsta undran. Nar vi sa att: Nej vi ar inte tvillingar, sa han: men vi maste val iallafall vara syskon?! Inte langt efter fick vi undran nr 2.

Har ar en smakbit av New York City!




jag brande min nacke pa forsta dagen.

Nu ar vi pa plats i Santa Teresa efter drygt tva dygns resande. Vi lyckades fa 6 timmar i NYC, vilket var ett stort plus och valdigt haftigt. Sedan, pa natt vis, lyckades vi missa taget i New York och tankte att nu ryker hela reskassan pa en ny biljett. Men Continental Airlines fixade en gratisbiljett for oss pa nasta flyg och vi kom fram i tid trotts alls!

Igar kom aven grabbarna grus och motte upp oss pa vart hostel, sa nu ar vi alla samlade for trevliga tider att komma.

Sol, bad och salt, livet ar bra!

RSS 2.0