Chile

Da var vi, efter yttligare en lang bussresa, tillbaka i Chile och Val Paraiso. Jag, Johanna och Matilda bor pa ett mycket charmigt hostel med hogt i tak, harliga farger och duntacke. Idag, efter en fantastisk hostel-frukost, tog vi oss mot sanddynorna bortanfor Viña del Mar med hela videoutrustningen. Redan i vantan pa bussen satte vi igang med att filma det som snart ska bli Tobbes musikvideo till skolan. Val pa plats i sanden var det sand overallt. Det blaste hart som tusan och det var inte latt att filma, halla balansen och ha ogonen oppna samtidigt. Vi filmade i alla vinklar man kan tanka sig och manga tagningar for att fa basta resultat och mycket material for redigering. Vi fick aven in lite statister som kommer gora en bra och viktig roll i slutproduktionen, bla en liten kille som fick sta med Johanna och Matilda under var sin arm och digga till musiken, och en stort gang med Parkour-kids som gjorde volter och annat beundransvart. Nar klockan var 18.00 dog batteriet till kameran och vi begav oss hemmat igen.


Innan detta avnetyr paborjades, efter att Tobbe gatt till skolan, gick vi till polisen for att stoldanmala Johannas saker som olyckligt blev dragna fran henne nar vi kom med bussen igar. Nar Johanna sitter i skolan och pratar med konstapeln flockas det andra konstaplar runt om henne. Jag och Matilda, som sitter en bit ifran, tror att; pa detta polishuset har dem bara ett skrivbord, och dar arbetar alla samtidigt. Nar Johanna var klar berattade hon att inte alls sa var fallet utan att hon precis blivit utbjuden pa disco. Vi log.


Nu, tillbaka till hostelet och vi har precis njutit av en god wook-maltid och ska nu hugga in pa glassen. Bilder fran dagen kommer snart.

Karlek fran Chile!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0