Argentina baby!Da har jag fatt lite ro framfor datorn sa jag kan snickra ihop en liten uppdatering. Flygresa och vantetider fick som smort, forutom pa Heathrow, den flygplatsen ar alldeles for stor. Nar jag kom fram stod Tobbe och tog emot mig med en Bamsekram. Sen tog vi oss till hans vanner i Santiago dar resten av ganget vantade. Kl 0600 ringde klockan morgonen efter och vi tog oss in till stan och hoppade pa en buss till Argentina. Nio timmar senare var vi framme, trotta och i behov av en dusch. Igar kvar vi vid nagra varmvattenskallor utanfor stan, fran 10 till 19 skiftade vi pa att gotta oss i kallt svallkande vatten och vatten som nastan var for varmt. Nar vi kom hem vid 2000 hoppade vi in i duschen och sedan begav vi oss till resturangen som vi alla hade vantat pa. Den storsta buffén jag nagonsin satt, men kott som smakade ...a det finns inte ord, det kottet slar alla grillkvallar jag nagonsin varit med om..tillsammans. Nu ar det dagen efter jag sitter och vantar pa mina troga vapendragare till frukosten.


Det var allt for nu!
Karlek!

vi fäller en tår

Då var helgen över och just nu är jag så trött i min kropp att axlarna hänger ner i golvet och ögonlocken lika så. Igår var en kväll att minnas. Som vanligt började festligheterna med gänget hemma hos Hanna o co. Fram mot tolv-snåret tog vi fram Google och gick igenom alla roande events i Malmö. Majoriteten röstade för Inkonst och ca en timme senare var vi på plats. Musiken var på topp och det var vi med. Dansade till lamporna tändes. Efter det var vi inte det minsta sugna på varken falafel eller sängen, så vi hoppade in i en taxi som tog oss till Industrigatan och Utkanten. En klubb som har öppet till det ljusnar och som igår kväll bjöd på en helkväll med reggae och dub. Vid halv sex kunde mina ben inte bära mig längre och vi traskade helnöjda hem.
Och det var inte förrän idag som det slog oss att detta blir vår sista dag tillsammans på ett bra tag framöver. Nina åker imorgon till Stockholm för att vidare sedan ta sig till Malta. Hur länge blir vår tokiga glädjesprudlande tjej borta? Ingen som vet, inte ens Nina själv. Så ikväll föll vi glädjetårar för vår fina höst vi haft tillsammans, andra tårar för att det nu blir en otrevlig förändring och lite fler glädjetårar för sommaren som vi vet kommer spenderas i varandras sällskap.
I helgen har jag också varit i Helsingör och Köpenhamn. Jag, mamma, pappa och nio stycken av våra närmsta vänner åkte till Louisiana för att hitta på en utställning av Walton Ford. Mycket originella målningar som satte tankarna i verkstad; http://www.louisiana.dk/dk/Menu/Udstillinger/Walton+Ford. Efter det åkte vi vidare in till Köpenhamn och åt fantastisk mat på Peder Oxe. Det blev champagne och sång för Håkan som nyss fyllt 60 år. En riktigt riktigt bra dag i goda vänners sällskap.

aou

Hej hej, hallå dagboken!
Igår åkte jag hem till Kristianstad för att hämta ryggsäck, mediciner, torrhandduk, sidenlakan, myggnät, shorts och lite annat nödvändigt krafs inför resan. På kvällen mös jag hemma hon Linnea, men innan vi gjorde det åkte vi såklart till Maxi och strosade lite. Träffar man Linnea så får man Maxi på köpet förstår ni :) I morse efter kaffet och lite Skavlan packade jag ihop mina saker och satte mig på tåget till Lund. Hem till Sara Blomqvist som först bjöd på macka, sen på skratt och skvaller, sen på bad i tunnan (svårt att njuta mer än när man sitter i 40 grader varmt bubblande vatten med -2 i luften) sen var det jag och Sara som bjöd resten av familjen på någon semilyckad maträtt, men allt som allt väldigt trevligt. Och nu sitter jag åter hemma i min lägenhet. Huvudverken kom på bussen hem och nu är jag nästan lite yr. Den första tanke som penetrerade mitt medvetande var såklart att jag inte har avbokningsskydd på min flygbiljett, och nu sitter jag här och nojar överdrivet, ser framför mig hur jag sakta under helgen blir väldigt väldigt sjuk. PEPPAR PEPPAR!!!!!
Och en sista sak. Fick precis reda på av mamma att min kära kusin Sara ligger på BB och gör allt för att vi ska få en ny knodd i släkten.

Skavlan

http://www.youtube.com/watch?v=uQdmez9054M&feature=related

Outfit a la Chile

Strandtunika: Check!
Sommartopp: Check!
Tygskor: Check!
Då var jag redo att åka!

Here we go again!

Igår fick jag tillbaka resultatet från fonetik-tentan, G var betyget vilket innebär att jag nu kunnat boka min biljett till Chile. 25 Januari 17.50 ger jag mig av till Torbjörn. Detta blir tredje och sista resan på ett tag, men inte för alltid.
RESA #1
RESA #2RESA #3


[Plats för bilder]

Köpenhamn Baby!

Fredag till lördag åkte jag, Nina, Hanna, Sara, Linnea, Matilda och Fotti till Köpenhamn för att bo på lyxhotell och fira min födelsedag.

Tack för en underbar helg, vad bäst ni är!

23-års dag i korthet.

Hela denna underbara födelsedag började på vårt allas favorit café Simpan. Frukost kl 10, vid halv tre var vi klara.
Lösa korsord, som vi kämpade.
Födelsedagsblomma av Sara.
När jag kommer hem och satt mig i soffan för lite avkoppling ringer det på dörren och där står mamma och pappa och sjunger för mig, det var världens bästa överraskning.
Ett par timmar senare for mamma och pappa hem till Kristianstad och jag mot Hanna för mys och middag.
Tack alla vänner för en perfekt födelsedag!

Sol i Malmö

Idag var en sådan där dag då vi bara gick runt och njöt, tog allt som det kom, gjorde precis vad vi kände för och var med varandra hela tiden.

RSS 2.0