29.06.10

Nu är jag inne på min åttonde arbetsdag, fint med lite extrapengar men det tar på krafterna.
Något annat som tar på mina krafter är min symaskin. Bara några få fixeringar kvar på min klänning och den börjar göra precis det jag inte vill. Att försöka lösa problemet genom att läsa instruktionsboken gör mig inte mycket klokare, snarare tvärtom.
Imorgon blir det en fotbollskväll vid fästningen.
Just det, Evelina, får jag bo lite hos dig i augusti?

med blommor i håret

firade vi midsommarafton igår. Självklart kom regnet när vi skulle äta, så vi tog bord och stolar och satte i entrégången, kreativt och mysigt tyckte vi.

Det var en riktig midsommar de! men ack så tungt det var att jobba idag.

ens 1.2

Jenstoppen har fått sin nederdel nu. Blev en svart byx-kjol.

Passade på att inhandla tyger för kommande projekt.
BRA 3-1 CIV

En skön dag med sol och bad (första doppet för mig i år) ute på Huk följd av en kväll vid fästningen med fotboll och öl! Fantastisk seger!


Fotbollskväll

Igår var det en eftermiddag och kväll full med fotboll och öl på Markveien.

Även fast alla inte blev nöjda med slutresultaten så hade vi en trevlig kväll!

Kreativ dag

Idag satte jag mig bakom sybordet  direkt efter frukosten. Eftersom att jag förtillfället inte har så mycket pengar på mitt konto som jag önskat, kunde jag inte börja på långklänningen. Istället letade jag upp lite gammalt tyg i min låda och lät kreativiteten flöda. Det blev en jeanstopp, som senare kommer sättas ihop med ett par stora, höga byxor. Svårt att förklara.
Såhär ser det iallafall ut än så länge.Igår var Fiffi här. Han gjorde kill-göra och jag gjorde tjej-göra. Han lagade min dator och jag lagade hans byxor. Perfekt utbyte!

Grattis!

Stort grattis till kära Johanna, du var så fin på din student!Nu är semestern över, tillbaka till jobbet och njuta så mycket man bara kan av sista sommaren i Oslo.

tiden går fort

Igår dansade alla fina Kristianstadsstudenter runt på Bäckaskogsslott, så som jag gjorde för tre år sedan.


Och på fredag är det dags för dem att sjunga om studentens lyckliga dar, så som jag gjorde för tre år sedan.


Så imorgon 0725 (ja, jag skrev tiden för att någon kanske vill komma och vinka av mig) åker jag hem för lite semester och firanden! Gratis mat en hel vecka, fantastiskt!


familjedag

Igår var det en riktig familjedag. Direkt efter jobbet möttes vi upp hemma för att sätta igång med storstädning. Tre timmar senare glänste vår lägenhet som aldrig för. Vi fick dock ta bort vår fina stora matta efter att försökt vädra den på gården. Jag och Linnea stod i tio minuter och bankade skiten ur den, bokstavligt talat, men där var så mycket smulor och annat onödigt att skiten aldrig kunde bli urbankad.
Efter städningen tog jag och Linnea en joggingtur medans Pelle lagade mat. Efter mat gick vi ner i parken med vin och yatzi och lekte av oss en stund innan det var dags att sova.


gratis shopping

Jobb, jobb och mera jobb. Jag ser till att få jobbat in lite extra dagar så jag riktigt kan njuta av min lilla semester hemma nästa vecka. Men jag lyckades få lite tid över för en klädbytarkväll hos Nina o co. Sex tjejer slängde alla sina nej-denna-kommer-jag-faktiskt-aldrig-använda-igen-tröjor i en hög. Sedan fick vi alla plocka ut det vi ville ha. När alla rotat runt tills fingrarna blödde fick vi visa upp vad vi tatt, ge en fin anledning till varför och sedan gick alla och la sig nöjda och glada.
Idag är det storstädning!

tidig morgon.

Idag börjar jag 0715. Jag tänkte att jag skulle pröva på att äta frukost hemma, ta det lite lugnt och inte stressa, vilket betyder att jag fick gå upp 0615. Jag har inte gått upp så tidigt sedan.....?! Jag skulle vilja säga att det är en annan värld innan halv åtta på morgonen. Nu ska jag borsta tänderna!
Ha en trevlig dag.

RSS 2.0