Uppdatering: kul saker

Här om dagen när Linnea skulle tvätta sitt linne, upptäckte hon en text på lappen som gav oss ett härligt garv.


Vad jag tror dem menar är att om du mixar tyg och eld så händer något som kanske inte alla gånger är så bra.

Någon dag senare köpte skorna som nu lyser upp min skohylla, och som för övrigt gav mig snuskiga skavsår ikväll.


Och yttligare någon dag senare såg vårt vardagsrum ut som ett vardagsrum ser ut under en flytt. PS: Linnea är inte naken på bilden, men det ser så ut.Idag anlände mamma, pappa och Linneas Daniel. Efter en hel del städning och packning belönade vi oss med en mycket god tapas-måltid på Lökka.


finn.no

Nu står det flyttlådor i alla hörn, hälften av möblerna är ute på finn.no. Vi gick kanske lite för långt när det gäller att sälja saker...?!Beskrivelse: "Måste tyvärr bli av med min sambo nu när jag flyttar till Sverige. Hon är en skjysst och rolig brud som sätter färg på tillvaron. Lagar helt ok mat och har ganska dålig humor men ändå ett kap.
Säljes till högstbjudande.
Endast seriösa svar!"

Och Linnea håller just i detta nu på att sälja soffan och mitt nr för 450 kr!

En flytt behöver inte vara en tråkig sak!

Fredag

Fredagskvällen blev en mycket lyckad kväll. Först möttes alla nära och kära upp på Café con bar. Efter några öl, drinkar och shots tog vi oss alla till Fugazi! Både jag och Linnea var nöjda med vår sista utekväll i Oslo tillsammans.
Du måste älska nordisk sommar.

För 15 min sedan satt jag bikiniklädd i parken. Nu sitter jag hemma och dricker te. Tur att man är flexibel!

20.07.2010

Snart lämnar vi varandra, vi beslöt oss för att mysa till det ordentligt en sista gång.


Räkor, sallad (med allt i), majonäs (med tre olika öppningar), hemmagjord dipp och baguetter. Och jag är fortfarande mätt.Kristianstad

3,5 finfina dagar i kära gamla Kristianstad, med kära gamla vänner. Fest, gott grillat kött, två dopp i det blå, fädelsedagskalas, volleyboll och besök från Falkenberg.
Imorgon, tidigt tidigt, är det tillbaka till Oslo.Tack alla!

14/15.07.2010

Klockan är alldeles för mycket för att jag ska hålla på med detta just nu. Jag ska upp halv nio imorgon för att ta mig hem till Sverige. Min väska är inte färdigpackad, jag är kissinödig och mitt huvud gör ont. Grey´s Anatomy är alldeles för intresant (även fast jag sett det förr) för att jag ska vilja stänga av datorn och sova.

Det blir bara färre och färre dagar kvar tills flytten, oj vilket hektiskt dygn det kommer bli. Alla tusen saker jag samlat på mig som ska ner i lådor och ner till Skåne. Och sen är det allt annat som ska fixas. Möbler ska säljas, abonemang ska sägas upp, städning med tandborste i varje hörn skal genomföras, inte konstigt mitt huvud dunkar när detta är det ända som jag tänker på. It´s a end of an era.


HUK

Igår lyckades vi få några fina soltimmar ute på Huk, och några svalkande dopp i havet.

Och idag var det för ostadigt väder för att ta sig till Huk, så jag och Johanna njöt med var sin bok i parken istället. Tur var nog det för vi blev med i en udersökning där vi som tack för hjälpen fick var sitt Universal-presentkort på 200 kr. Jag blev så glad!
ens 1.3

Här ser ni dem två senaste plaggen jag lyckats sy ihop.Byxdress med jeanstopp.
Foto: Tilda Wennerstål
Svart långklänning med tubtop i spets.
Foto: Tilda Wennerstål.

Komentera gärna, ris som ros!

RSS 2.0