Kul helg.

Helgen blev mer eller mindre som jag hade tänkt mig. Det blev rejält med fest igår men lyckades trotts det må ganska bra idag, jag fick lyxa till det med McDonalds. Nu har jag tre och en halv timme kvar på mitt arbetspass.
Saknar redan Pelle lite granna, men snart kommer Linnea hem och fyller tomheten i vår lägenhet!


It is on!

Då har Linnea lossat ankare och dragit iväg till Jönköping. Vilket betyder ännu en ensam helg i lägenheten. Det blir genast mycket tystare och tråkigare när Linnea inte är himma. Men som tur är så är PellePlutt på besök i Oslo och jag lyckades tjata till mig att han skulle sova här iallafall en natt. Det ska bli trevligt. Fedit är min killbästis.

Ikväll är det mycket lugnt. Jobbar fram till tjugotvå och efter det är det bara till att hoppa i sängen för nästa arbetspass som startar klockan åtta imorgon bitti.
Efter förra helgen, då det blev fest både fredag och lördag, ska det bli skönt att få koppla av iallafall en av dagarna. Fick en känsla av att jag börjat bli för gammal för dubbelhelger, känslan kallas mega-bakfylla.
Så istället kör jag fullt ut på lördag. Hela kvällen är fint upplagd och jag tror att det kan bli riktigt trevligt.

ps. dem säljer för fan Marabou på Deli .ds

Destiny

I två år har jag velat ha denna tröjan. Första året kostar den 1100 kr. Andra året kostar den 600 kr. Och nu var den nere på 300 kr. Det fanns endast en kvar och jag visste att vi var "meant to be". Jag köpte den på stutts och sitter nu hemma i soffan och kunde inte varit mer nöjd.



Jag vet, du kan inte annat än att älska den!

 


Ursäkta röran, vi möblerar om!

Vi behövde lite mer luft i vårt vardagsrum så jag och Linnea gjorde ett försök och flyttade runt lite på våra möbler. Och vi kunde inte varit mer nöjda med resultatet, massa luft.



Och eftersom vi lyckades så bra här så tänkte jag att jag skulle göra ett försök på mitt rum också, eftersom vi nu hade flyttat ut min soffa i detta rum (och kastat den fula) så var det inga problem att få lite luft även hos mig.


TADA!!!

Och inom ca 10 minuter kommer Paulis och Fiffi med min sängram från ikea så jag slipper ligga på golvet. Den ska jag måla och göra fin, perfekt sysselsättning för min lediga onsdag.
Det är riktigt kul att mecka!

I övrigt: Helgen har varit riktigt trevlig. Jag och Linnea hade besök av Matilda och Fotti. Mycket fest, god frukost och en dag på Holmenkollen var vad vi hann med!


PÅ TUNNELBANAN PÅ TUNNELBANAN!



SYSTRARNA BJÖRCK!



NÄR ALKOHOLEN KICKAT IN!



HEJHEJ!

Skaune-helg

Denna helgen har jag tillbringat hemma i Kristianstad med mamma, pappa, släkt, vänner och god mat. På lördagen firade vi mig och jag vill ge er alla ett stort tack för fina presenter och bidrag, och jag är väldigt glad över att så många kom och gjorde kvällen mycket trevlig.
Påvägen hem hade jag två timmar i Göteborg så jag passade på att leka lite med Andrea. Hon jag och Josefin gick och drack massa te och kaffe och pratade massa massa skit. Vi råkade även hamna i en liten Triss-fälla. Men vi vann iallafall 100 kronor....som vi i och för sig köpte nya lotter för.


Traditionella födelsedagssången på trappan.


Glada ansikten på både mig och Cecilia.


Jag och pappa försöker lokalisera vart förfesten för kvällen ägde rum.


PLÖTSLIGT HÄNDER DET!


...eller inte.


men vi var lika glada för det. Josefin skriker högt JA när Andrea vinner 25 kr, när hon sedan skrapar fram x2 så tjuter vi högt alla tre...folk trodde nog att hon vann mer än 50 kr.


"kolla Sune, dethär lärde jag mig på dagis"



Alla baren blev avundsjuka på min förmåga att hålla mig innanför linjerna med pennan, jag kunde inte annat än att hålla med...



Och när jag kom hem så färgade jag håret.
Imorgon börjar jag 07.30 så det blir tidigt i säng ikväll.
Men först ska jag såklart kolla på det nya "how I met your mother"-avsnittet.

NATTI NATTI

Uppesittarkväll

Igårkväll fick Linnea för sig att det skulle vara skoj att vara uppe hela natten. Första kvällen på länge som Linnea är piggare än jag. Vid 0200 sätter Linnea igång med att baka muffinspaj. Efter lite klagomål från min sida fick vi trotts allt en mysig natt.....och en tung morgon.




Om man inte hittar muffinsformar och hela hallon i köket så får man improvisera.


Vi sover nu i Linneas rum, lite trängre, mycket varmare.




Vi somnade mätta och belåtna strax efter 0300. Imorse fick jag 10 minuter på mig att hinna med min trikk. Och tro fan att tåg-fan är försenat med 11 minuter. Dumma tåg, dumma kyla, dumma vinter utan skidor.

04.01.2010

Då var min tid i rampljuset över, vi ses nästa år.

Jag såg verkligen fram emot denna dagen, både jag och Linnea skulle vara lediga och uträtta massa nödvändiga saker, städa och fylla kylskåpet och bara mysa. Vid halv 1 ringer min chef och undrar om jag kunde jobba ikväll. Av en ren reaktion svarar jag Ja, efter det säger hon vilken grupp jag skulle vara i, och självklart är det den jobbigaste guppen av dem alla (säger kanske inte er så mycket, men det var magknipskänsla). Så lägger vi på och jag börjar bläddra i min kalender. Till min fasa märker jag att jag nu har 12 dagars arbete framför mig. Skitjobbigt! Så efter att ha samlat mig lite mod ringer jag tillbaka och säger att jag tyvärr inte kan jobba. Som tur var kunde inte min chef bry sig mindre om det eftersom hon inte ansvarar för den gruppen.

Så nu sitter jag i soffan och dricker morgonkaffe med Linnea och allt är bra igen.

Jag hade det väldigt bra i Göteborg, och det dröjer inte länge tills jag drar dit igen.


Sex som jag vill ha det

För några veckor sedan när Emelie var och besökte Oslo tillbringade hon sina sista timmar hemma hos mig. Något som förekommer ofta bland oss tjejer när vi är ute och reser är att väskan blir alltid för full. Shopping hör ju storstaden till och vi hade viftat glatt med visakortet tidigare på dagen. När Emelie innan avresa ska packa om väskan är det en hel del som inte får plats.
 
Förutom makeup-remover, mössa och schampo lämnade hon sig efter en bok. "Sex som JAG vill ha det" heter den. Skriven av Addy Lee (som är en pseudonym).
En mycket frispråkig och erotisk bok med en stor dos humor. Nu är den utläst och jag rekomenderar den starkt till alla som läser detta.

Abby Lee är från början känd genom sin blogg -girlwithaonetrackmind.blogspot.com där en del inlägg ger ett saftigt smakprov på hur ett kapitel i boken kan se ut.
"Girl with a one track mind" är även en annan bok hon skrivit. Ingen som jag har läst men det dröjer nog inte länge förrän den också ligger i min bokhög. 




En annan sak jag måste berätta. Min älskade bror Martin har nu flygit sin väg till Sydafrika och ska därefter ta sig vidare genom syd och centralamerika. Han kommer under sin resa, när han får lite tid över, skriva blogginlägg till Kristianstadsbladets fredagsbilaga (99% säker på det sista) på internet. Håll ögonen öppna!


HAPPY BIRTHDAY ME!

För ett år sedan var jag, som nu, bosatt i Oslo. På Söndre gate var det fest för vänner och bekanta. Jag & Sara var i full gång med att spara pengar till vår välförtjänta resa som vi gjorde i sommras. Linnea & Emelie var och hälsade på för att fira mina 21 år i livet.

Ett år senare och jag är 22. På en söndag är lite tråkigt, speciellt när jag måste gå upp 07.30 för att jobba. Efter jobbet kommer Evelina med Deli-tårta och vi ska fira min dag med skitsnack och annat nödvändigt. När Paulis kommit tillbaka från Sverige ska vi gå och dricka öl. Med andra ord....en perfekt dag!



Och idag är det även 18 minusgrader ute. TACK säger jag till Ruth för att jag fick vara i Boligen idag.


bara massa mys

Då var jul och nyår paserade för denna gången, och nu återstår bara min födelsedag! Det blir ingen frukost på sängen eftersom Linnea inte hinner hem tills imorgon, så istället blir det en söndagsöl med Paulis.

Nyårshelgen firades med Andrea i Göteborg. Nya människor och god mat under två händelserika dagar, inte minst för Jocke. Jag förstår inte, men kan föreställa mig hans situation och lämnar därför resten till historien.

Semestern är över och nu är det bara att återgå till tidiga timmar och ut i kylan.
Idag blir det kaffe hos Fiffi och Maria för att ta avsked från Lina..för denna gången. Sen ska jag faktiskt göra korv stroganoff för första gången i mitt 22-åriga liv.








RSS 2.0