Compact Living?Mammas och pappas kök dem kommande veckorna. Men maten smakar fortfarande den samma.


Resfeber

Nu sitter jag hemma i min lya i Oslo och væntar på att Paulis ska komma och hæmta mig, køra mig hem till Skåne før att jag sedan ska åka till Stockholm och dærefter till Costa Rica.
Igår vid 15.03 avslutade jag mitt sista arbetspass før drygt en månad. Jag kunde då minnas den kænslan från i sommras, som om det var igår.
Jag har ca sju saker kvar på min packlista att lægga i væskan, vilka jag ska hem før att hæmta hos mor och far. Annars ær min ryggsæck ganska fullproppad, enbart så att ifall jag drabbas av shoppingsyndrom, ska jag inte ha någonstans att kunna frakta hem dem.
Jag læmnar nu er hær hemma med endast en uppgift. Få bort snøn, så att jag kan anvænda min fina fina skinnjacka nær jag kommer tillbaka. Tack på førhand.
Nu ska jag betala min vaccinationsrækning och dricka upp resten av min øl.
Jag ska førsøka skriva några rader under resans gång.

..och hær kommer en bra låt før fredagsmyset: Liquido - Agree to stay


Lördagskos

Lite Ikea betyder hemmameck, denna gången var det Linnea som behövde snickra. Fredrik var snäll och hjälpte till.
I lördags var också första gången vi använde ljusen i badrummet, det var ju riktigt mysigt.
Och visst märker man att det har kommit in en man i huset. Lattemaskinen tackar vi för! Wiskeyn kan Fredrik få ha för sig själv..

Ikväll har vi tittat på Pocahontas, tyckte den var kortare än när jag sist såg den.


Valentine

Igår vaknade jag av doften från nystekta hjärtepannkaker. Linnea är det snällaste Linnea i hela vaaarden!Idag, efter ett besök på banken och lite träning, ska jag sy sy sy. Nu gäller det.

 


ens 1.0

Nu fick vi äntligen tid till att fixa lite foton på Linneas födelsedagspresent.
Svart långkläning med tubtop.

Gjord av: Linn Johansson.
Fotograferad av: Linn Johansson.
På fotografierna: Linnea Björck.


 


Det finns en ny under produktion som förhoppningsvis kommer till att komma upp inom kort.


Highwayman

Söndag kväll och jag är helt slut. Helgen började redan i torsdags när Andrea anlände med bussen från Göteborg. Efter en eftermiddag på Bogstadveien, en kväll med pizza och fotosession, en dag på Holmenkollen, en natt på byn och några bakfulla timmar i soffan återvände hon tillbaka till sitt göte.


HOLMENKOLLEN

 

DET TÖAR
Idag kände jag att jag fick ett litet tecken på att gubben uppe bland molnen kanske finns ändå.
Jag är mitt uppe i mitt arbetspass och när jag grabbar tag i mina nycklar går nyckelringen sönder och jag tappar nycklarna i snön. Jag plockar upp dem och fortsätter mitt arbetspass.
Ca 2 timmar senare när jag ska låsa upp medisinskåpet hon en tant hittar jag inte nyckeln. Mina tankar går åt alla håll och kanter och jag inser snabbt att nycklarna ligger i snön. Detta är inte alls bra. Inte någonstans.
Fort som katten springer jag tillbaka till platsen där jag tappat dem..letar och letar. När jag inser att jag inte kommer hitta dem, lyfter jag luren för att ringa ansvarsvakten och berätta.
Av lite ångest och lite nervösitet står jag och vrider med foten i snön, känner nått hårt under skon, och visst fan är det nycklarna som ligger och skaver i snön. LYCKA!

Har även två låtar, som stått på repeat denna helgen, att dela med mig med. Om ni hört dem förr, sätt på dem igen.
1. Justin Timberlake & Andy Samberg - Mother Lover. (denna skal egentligen laddas hem så att man kan se musikvideon, den gör halva låten, lyssna på texten.)
2. Hoffmaestro & Chraa - Highwayman. (http://www.youtube.com/watch?v=xftXg7hf0O4 acoustic, och killen längst till vänster i hatt är rövsnygg.


Perfect evening

Efter en lång frukost följd av ett ännu längre träningspass tog och mitt pick och pack och traskade ner till Johanna.
Efter lite obligatoriskt tjejsnack gick vi till Kiwi och inhandlade kex, ost och kiwis godaste oliver (med fetaost i)


Intensiv och mycket rolig film. se den se den!
måndag

Jag lärde mig här om dagen att var sjunde år, och sedan var femte år, och sedan var sjunde år (och så vidare) så är första februari på en måndag och sista februari på en söndag. Det ska stämma, jag börjar undersöka det idag.

Denna dagen har varit en dag av vardagliga sysslor, det är ju trotts allt vardag igen! Jobbat, tränat (jag älskar djupt och heligt alla styrketräningsmaskiner, speciellt dem för benen, jag förstår nu varför dem maskinerna är vända in mot väggen) lagat god mat (+matlåda) tvättat två maskiner tvätt + ett par skor.

Nu njuter jag lite framför tv:n med en kopp mint-te, som jag för övrigt hoppas tar slut snart då jag aldrig varit så trött på en smak, innan jag ska sova gott i min relativt nya säng!

Nästa helg blir det besök igen, denna gången är det Andrea som får äran att skeda med mig torsdag-söndag! Fantastiskt kul ska det bli.RSS 2.0