festival och annat trams.

Nu har Malmöfestivalen kört ungefär halva sitt race. Igår var vi och gungade med på lite Lars Winnerbäck och ikväll gungade vi ännu mer till Helt off för att därefter ta en go öl i takt till Royal Republic. Vi avslutade kvällen med en full kissblåsa och en kebab i baguette.
För att uppdatera yttligare: Efter en mer eller mindre febrig Helsingborgsutgång i torsdags åkte jag och min kompanjon Johanna hem till Malmö och bakade tårta som vi sedan bjöd mamma, pappa, Ulf och Susanne på, innan dem skulle ut och göra Malmöfestivalen lite osäkrare.
Istället för att ta oss ut på stan stannade jag, Johanna och Friends inne för en mysig hemmakväll, somnade gott i soffan alldeles förtidigt. Denna trevliga kväll följdes av en lite trevligare frukost på min fantastiska balkong a.k.a "chillax-rum".
Imorgon är det äntligen dags för Johnossi och Band of horses för att sedan ha fredagen och The Teddybears att vänta...och även Katrin från Oslo!
Hoppas på att få lite fina konsertfoto imorgon om vädret tillåter. Varför regna när det kan vara uppehåll?
Vill också nämna att min kära vapendragare Andrea Valik, som för tillfället testar på studentlivet i Valencia, har skaffat sig en blogg; http://andreakv.blogg.se/.

Uppesittarkväll

Ett stort plus att ha flyttat till Malmö är att jag är så nära Mia att våra uppesittarkvällar kan bestämmas samma dag och ändå blir helt fantastiska!
Vi satt uppe så länge att Mias sista buss gick, utan Mia, och hon somnade gott på min soffa vid 06.00.Det tar sig...

En mycket aktiv helg som snart har sitt slut. Vardagsrum, sovrum, hall och snart kök är färdig fixat!Duktiga arbetare är vi allihubba!
BLÅ


BRA!

Goodbye for now.


Killen i bakgrunden, ingen såg han komma, ingen såg han gå!


Tack för nu my darlings!


Onsdag i OsloJag har inte bild på det, men vi var även och fikade med Susanne på Jazz-caféet i stan.


Idag kom även resultaten för andra urval. Jag hade inte vad det togs för att komma in på mitt förstahandsval så det blir engelska till hösten, vilket jag såklart ser fram emot. Grattis till alla som kom in!


Idag är det torsdag, och det betyder öl!
1 augusti.

Resten av flytten gick smärtfritt. Från 06.20 till 09.30 bar, packade och städade vi flitigt. Jag hann även ansöka om dethär CSN-lånet innan mamma och pappa tog mitt Osloliv i Preem-släpet och körde mot Göteborg-Malmö-Kristianstad. Vid 02.00 var dem klara och hemma, bättre föräldrar får man inte!

Sen tog jag min resväska och gick till Fiffi och Maria. Här ska jag tillbringa mina sista två veckor på en stor, bred och skön luftmadrass.

Ikväll blir det Blå med Peter!


RSS 2.0