utställning

I lördags var vi på utställning på Akers Brygge. "from King to Obama". Jag tyckte den var väldigt intresant och säger till andra att besöka den.


neuken in keuken

Nu har mamma, pappa och Frida lämnat Oslo för denna gången. Helgen har varit mycket givande, non stop och mycket fest.
Och nu sitter Linnea och målar en tavla som snart ska förgylla våra tomma väggar.
till helgen

Nu är jag kommen hem från mitt kvällspass på jobbet och mina fötter dunkar och blöder. Mitt pass började 15.00 och vid 21.45 hade jag tid att gå på toaletten. Jag är helt slut.

På fredag så kommer mina underbara små söta och snälla föräldrar och förgyller min helg med massa mat och gott sällskap.


Och i bilen, till Oslo, med mina föräldrar joinar också Frida "Fritte" Nilsson.
Här kommer konversationen jag och Linnea precis hade om vår vän Frida:

Linnea: "säg till henne att hon tar med sig 3 l vin till fredag och lördag"
Linn: "Men hon kan väl inte dricka 1.5 l på en kväll. Jag tänker inte ta hand om henne"
Linnea: "Nejnej, det behöver man inte, bara låt henne springa runt lite"


Dethär är Frida!

24

24 november betyder 1 månad kvar till jul. Och det betyder jul med släkten i Ämneboda, vilket kommer bli lite extra kul i år eftersom vi fått ett tillskott. Kusin Kristian och hans Jenny har med sig deras lilla Astrid som föddes i sommar, och det blir första gången jag träffar henne.

Har rustat upp målarverkstaden denna veckan efter som jag fått i uppdrag att göra en tavla till Maria och Fiffi´s nya lägenhet.


Och idag vet alla som bor i Oslo att solen sken som bara den. Eftersom jag och Lina är lite speciella och inte har ett 8-16 jobb, hade ledigt idag så vi begav oss upp på Akersberget och lekte med kamera, sol och utsikt.
 
 

MONKI på torsdag!

cold

On to us nobody knows Nobody sees Nobody but me.

Tacopaj

Mitt oskuld för att göra tacopaj är tagen.
nöjd kock.

05.36

Idag var det Linneas första dag på jobbet. Idag ÄR det Linneas första dag på jobbet. Hennes arbetsdag började kl 07.00, vilket betydde att hon behövde ta sig här ifrån vid 05.50. Fråga mig inte varför, men som den snälla människa jag är lovade jag att följa henne till trikken och köpa en liten lycko-banan på Deli. Så jag gick upp 05.36 och gjorde precis det jag lovat. Nu är klockan 07.47 och jag är inne på min 3 kopp kaffe och tänkte utnyttja min tidiga uppstigning genom att gå till gymet. Skönt att ha det överstökat.


En komisk sak är att trotts att jag och Linnea har en trea så har Linnea sovit hos mig varje natt sedan inflyttningen. (förutom när Daniel var här, det hade varit konstigt)
Vad kan jag säg? Vi gillar varandras sällskap. Nu måste jag hitta nått sätt att fördriva tiden på fram till kl 16.00.

Ha en fin dag! (jag hörde det skulle bli lite sol)


haur du sitt Malmöe haur du sitt vaaarden.

Helgen har ju varit bra.


Fredagens natta-maud.


Linnea på Jesus-läger.


30 minuters dans på Qadiz.


THANK YOU NEW YORK. GOOD NIGHT!

10.11.2009

Denna helgen hade Linnea besök av sin käre Daniel. På söndagskvällen efter att ha sett en riktigt dålig skräckfilm behövde vi något som piggade upp oss. Så vi hade en jätterolig och mysig spelkväll...Linnea var full, det var också kul.


Kära barn.


Inte lika kärt barn.


Alkohol & spelplan (jag leder)


Det var en fråga om Daniels handbollslag, det
tyckte vi var coolt.

Idag är det supertillbud på Elixia så vi ska gå dit och registrera Linnea.
& sen ska jag jobba. Det ska bli sköj!Kvällsfika på BuggesFrån början var det en fredagsfika med Josefin, som sedan utökade sig till en fika med Josefin, Jenny, Maria, Maria och Nina. Bugges har detdär lilla ljuset i höstmörkret som vi alla behöver.

Sen gick vi till OsloCity och det är nu möjligt att jag kommer förlora veckans tävling "den som spar han har". Vilket betyder att jag ska laga trerätters middag till Linnea på måndag. Skit.

"du har fått ett nytt e-postmeddelande från Pampers"

I morse när jag och Linnea sitter och avnjuter vårt morgonkaffe ser jag nede i högra hörnet på min datorskärm att  jag får ett nytt mail där det står "du har fått ett nytt e-postmeddelande från Pampers". Samtidigt som jag själv ser det läser jag det högt för Linnea och efter några sekunders tystnad ser jag på Linnea och hur hon nästan viker sig av skratt. Efter många försök från Linneas sida lyckas hon tillslut förklara vad som var så roligt; för några år sedan när Linnea och vår kompis Maria hade tråkigt registrerade dem mig som mamma på Pampers hemsida så att jag skulle få hemskickat gratisprover på blöjor. Tyvärr var jag tvyngen att acceptera något via min mail så deras plan kunde inte slutföras helt och hållet. Jag har dock ett svagt minne av att jag fått hem något på posten som inte var trosskydd från Always. Däremot så får jag mail med jämna mellanrum om hur mitt barn växer och vilken näring denna icke-levande varelse behöver...och att dem har just det jag behöver!

Smakprov på senaste mail:

"Hej Linn
Från den stund du fick reda på att du var gravid,
blev an av de viktigaste sakerna antagligen att se till
att ditt barn fick i sig tillräckligt med näring.
När du sedan mötte ditt nyfödda barn upptäckte du
snart att matning handlade mer om än om att ge mat."

åsså va vi på de igenFörsta snön för i år håller just i detta nu på att falla över Oslo stad.

för övrigt..

..så har jag tagit vaccinet mot svininfluensan idag. Biverkningarna kickade in för ca en timme sedan. Det känns lite som någon försöker pressa ihop mitt huvud. Inte speciellt bekvämt.

nu är dagen här

Just i denna stund sitter Linnea, Matilda och Tommy i en fin liten bil någonstans i Norge, med destination Oslo och Helgesens gate. Denna dagen har jag väntat på länge. Idag återförenas jag och Linnea med ca åtta månader framför oss som sambos i Oslo. NAJS.


RSS 2.0