Julefrid i Öllsjö

Nu är jag äntligen hemma för lite trevligt julfirande








"den som inte tar bort luddet skal dö"

Här om dagen traskade jag runt på stan från 13.30 till 18.00, trotts att det var ca -10 grader ute. Vid halv 5 hjälpte jag min bror att ta fyra tunga och stora väskor till stationen.
Mitt favoritfynd för dagen var utan tvekan en bok från DesignTorget. En bok ihopsatt av David Batra, som är fylld av olika arga lappar som satts upp över hela vårt avlånga land. Fantastiskt kul läsning. Och här kommer såklart några av mina klockrena favoriter:

" ÖPPETTIDER
gäller under hela året.

Öppnar dom flesta dar vid 8 eller 9.
Då och då så tidigt som 7, men VISSA DAGAR
så sent som 11 eller 12.
Vi stänger ungefär 16.45 eller 17.30.
Ibland vid 15.30, men ibland inte förrän 21.00 eller 24.00.
VISSA DAGAR, eller eftermiddagar är jag inte
här överhuvudtaget, men på sistonde har vi varit här
nästan jämt, utom när vi är nån annanstans, men vi borde
vara här då också.

PERSONALEN PÅ AUDIO VIDEO. "

"Här kan du inte parkera, din idiot! Må lössen från tusen kameler hemsöka
edert könsorgan."

Nu sitter jag och väntar på att jag ska få ta mig ner till bussterminalen för att sedan ta GoByBus till Malmö och för att därefter ta tåget hem till Ktown. Blev en dags extra semester detta året, och det är skönt.
Har även blivit snor-förkyld vilket inte är lika trevligt, speciellt när man har en 8 timmars bussresa framför sig.

HADE!

bättre sent än aldrig..

Igår skulle Martin och Paulis komma och dumpa lite saker i min lägenhet, bl.a Martins säng som Linnea ska vakta undertiden han är ute och reser. Och för att få plats med den fick vi bära ner den andra sängen (som var liten och ful) i källaren. I min källarbod skulle det stå en tredje säng, men när jag kom ner såg jag att någon klippt av kedjan och plockat den. Tråkigt säger jag. Funderade på om man skulle skriva en lapp till alla i huset och be dem lämna tillbaka den, hade det funkat? :) Allt detta flyttande med sängar slutade med att jag städade hela lägenheten. Och idag ska vi köpa en mopp så vi kan torka bort all lera och vinfläckar från golvet.

Julfesten var lyckad. Och som svar på Josefins fråga så behövde vi inte stå, inte heller sitta på stolar..utan vi slog våra kloka hjärnor ihopa och fixade oss både bord och något att sitta på. Det är verkligen en syn att få se sina 40+ arbetskamrater bli fullare än en själv.

Idag skal de sista julklapparna inhandlas och efter det ska jag vinka av min bror på stationen.

Inatt var också första natten som Linnea sov i sin egen säng, ett stort steg för oss...bakåt.

Å nu ska jag prata med Sara!


extreme home makeover

Nu har jag rustat upp en gammal byrå som min farfar gjorde för många många många år sedan. Den behövde byta färg för att passa bättre in i 2000-talet.





DONE AND DONE.

ikväll är det julfest.



RSS 2.0