vecka 2...

Då var vi inne på vecka nummer två och vi börjar sakta men säkert vänja oss mot det karibiska livet åter igen. Igår tog vi på oss gympaskorna och gav oss ut på en springtur. Att springa mitt på dagen i 30 graders värme och stekande sol var sådär kul. Vi vet inte riktigt hur långt vi sprang men uppskattar att det var drygt 3 km, vilket kändes som en mil på hemmaplan. När vi kom hem och hade satt oss ner en stund och sen reste på oss igen, ja då svartnade det för ögonen. Dricka mer vatten inför nästa runda, helt klart. Efter ett bad i havet var vi återställda igen.
Idag, efter frukost har vi bara tagit det lugnt (och läst lite läxor) på stranden men vi fick göra det till ett kort besök eftersom vi än så länge bara har skyddsfaktor 10, det kommer man inte långt på här.
Vi har även upptäckt att vi har en bikinitjuv på hostellet. Min och två andra tjejers badkläder har försvunnit från torklinnan på gården. Osmidigt nog gick denna tjejen runt med en av de badkläderna hon tagit, men hon var helt säker på att hon hade en som såg precis det samma ut. Märkligt.
Nu har vi precis tagit en middagsöl och haft lite datortid. Snart ska vi steka platanos (matbananer) och mysa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0