vi fäller en tår

Då var helgen över och just nu är jag så trött i min kropp att axlarna hänger ner i golvet och ögonlocken lika så. Igår var en kväll att minnas. Som vanligt började festligheterna med gänget hemma hos Hanna o co. Fram mot tolv-snåret tog vi fram Google och gick igenom alla roande events i Malmö. Majoriteten röstade för Inkonst och ca en timme senare var vi på plats. Musiken var på topp och det var vi med. Dansade till lamporna tändes. Efter det var vi inte det minsta sugna på varken falafel eller sängen, så vi hoppade in i en taxi som tog oss till Industrigatan och Utkanten. En klubb som har öppet till det ljusnar och som igår kväll bjöd på en helkväll med reggae och dub. Vid halv sex kunde mina ben inte bära mig längre och vi traskade helnöjda hem.
Och det var inte förrän idag som det slog oss att detta blir vår sista dag tillsammans på ett bra tag framöver. Nina åker imorgon till Stockholm för att vidare sedan ta sig till Malta. Hur länge blir vår tokiga glädjesprudlande tjej borta? Ingen som vet, inte ens Nina själv. Så ikväll föll vi glädjetårar för vår fina höst vi haft tillsammans, andra tårar för att det nu blir en otrevlig förändring och lite fler glädjetårar för sommaren som vi vet kommer spenderas i varandras sällskap.
I helgen har jag också varit i Helsingör och Köpenhamn. Jag, mamma, pappa och nio stycken av våra närmsta vänner åkte till Louisiana för att hitta på en utställning av Walton Ford. Mycket originella målningar som satte tankarna i verkstad; http://www.louisiana.dk/dk/Menu/Udstillinger/Walton+Ford. Efter det åkte vi vidare in till Köpenhamn och åt fantastisk mat på Peder Oxe. Det blev champagne och sång för Håkan som nyss fyllt 60 år. En riktigt riktigt bra dag i goda vänners sällskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0