I sydamerika finns inga beymmer.

En mycket sen {och efterlangtad?} uppdatering.
De senaste sex veckorna har jag spenderat i Brasilien, Peru och nu Ecuador. Vara tva veckor vi hade i Brasilien gick snabbt undan, iallafall kanns det sa nu nar man tanker tillbaka. Forutom fyra natter i Sao Paulo hade vi vara ovriga tio natter i lovley Rio de Raneiro. Vart trevliga hostel med mycket gott umgange och 200 m til stranden gjorde var visit extra bra!

Peru bjod aven pa manga trevliga stunder och platser. Tva att namna. Ica, Huacachina. En gata, fyra hostel och jag tror og vi vade de basta da va hade pool. Forsta och hittills den anda gangen det hant. Huacachina bjod pa sanddynor sa langt ogat nastan nadde.  Pa dessa sanddynor tog man sig upp och runt med en sk SandBuggy. Varan lite galna forare jorde turen till en bergochdalbana fran borjan till slut. ner tog man sig med nagot som skulle likna en snowboard men som helt enkelt var en bed traplanka. Andra stallet att namna var Cusco och saklart Machu Picchu. I Cusco bodde vi pa Loki Hostel. Ett stort hostel fullt med jamngammla backpackers, egen bar med bra priser, underbar mat och tacken i alla sangar!

Nu befinner vi oss i Banos i Ecuador. Idag gav vi oss ut pa en oguidad tur med en fyrhjuling och en inte helt ok karta i jakt pa ett vattenfall. Vattenfallet hittade vi och vi fick oss ett dopp i det kalla vattnet. Nar ca 20 km aterstar och vi stannar till for att ta kort pa utsikten hade var fyrhjuling gjort sitt, tyckte den! I ca 15 min fosokte vi fa igang den. Nu ar vi alltsa omringade av berg och inte mycket civilication de narmsta 15 km. Sa vi staller oss vi vagen och fosoker vinka in nagon som skulle vilja hjalpa tva vilsna och arga turister. Tillslut stannar en par och vi far lana deras telefon att ringa till dem som vi hyrt av. Efter ca 45 min kommer det tva stycken, en yngre kille och aldre man. Killen hoppar ut ur bilen, lyfter upp sitsen tar en kabel som hanger los och tander till den mot nagot och vipps sa startar den igen.
Imorgon kl 09.00 maste vi dock vara redo for nya aventyr da vi ska gora Rafting. Nagot som ar mycket omtalat har i Banos.
Nu traffade jag pa en van fran Rio sa nu gar jag och tar en ol!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0